Hogyan tudod letenni a múltad terheid?

Te melyik utat választod?

“Gyertek ide a szakadék széléhez -mondta a Mester.
– Nem mehetünk, félünk.
– Gyertek ide! – mondta a Mester. – Gyertek ide a szakadékhoz! – mondta a Mester, s ők jöttek.
A Mester meglökte őket, s ők a magasba emelkedtek! „

Amikor elindulsz a belső utazásodra, amikor elkezdesz önmunkával foglalkozni, akkor egy szakadék szélére lépsz. Egy komoly dilemmával szembesülsz, mint mindannyian, akik elindultunk ezen az úton. És itt meg kell hoznod egy döntést.

Visszafordulsz, és folytatod az életedet ahogy eddig, a háttérben sosem szűnő fájdalommal, esetleg a biztonság illúziójával, amit itt-ott megtör a valahol mindig is Benned lévő megfoghatlan vágyódás, akár bánat, vagy az időnként apróságok hatására feltörő szomorúság, esetleg düh?

Vagy összeszeded a bátorságodat, és ugrasz? Felveszed a kesztyűt, és farkasszemet nézel a sérüléseddel, a fájdalmaddal?
Tudod a fájdalom perifériáján kezdődik minden. És csak rajtad áll, hogy fejest ugrasz-e bele, hogy a félelmeiden, traumáidon átvergődve, átúszva, vagy egyszerűen csak átzuhanva megérkezz az igazság, a tisztánlátás és a mély elégedettség birodalmába, ahova mindig is tartoztál. Hogy felfedezd a szenvedésed mélyén rejtőző lehetőségeket, és felismerd azt, hogy a fájdalmad mélyén ott vár Rád a tiszta elfogadás, a feltétel nélküli szeretet és béke. Rájössz arra, hogy ez nem más, mint Te magad, a Te igaz lényeged. És végre lehetőséged van arra, hogy hazatérj oda, ahova mindig is tartoztál: Saját magadhoz.

Belső utazás - Lumina Blog - Dönts az életedről!

Az elmúlt évek folyamatos önmunkája során saját magamon tanultam meg, hogy a múltbéli fájdalmakkal való szembenézés nyomában feltétel nélküli, erős, védelmező szeretet születik. Megtanultam a saját bőrömön, hogy ez az út nem egyszerű. De életem legjobb döntése volt, hogy belevágtam, és elindultam rajta. Az én – időnként igencsak próbára tevő – utamról részletesebben olvashatsz “Az én belső utazásom” cikksorozatban, kategóriában.

Ha felveszed a kesztyűt, és szembenézel a félelmeiddel, a fájdalmaddal, akkor Neked is megvan a lehetőséged arra, hogy megtanulj a jelenben boldogan élni, és nem a múltad torzító szemüvegén keresztül tehetetlenül pislogsz majd az életedre, ahol Te csak egy áldozat vagy. Végre szabad lehetsz a szenvedéstől, lerakhatod a terheidet, és kibontakoztathatod a Benned lévő végtelen potenciált, kreativitást, és azt a teremtő energiát, ami bármire képes. Végre a kezedbe veheted az életedet, és megvalósíthatod az álmaidat! Itt az ideje, hogy a saját életedet éld!

Te melyik utat választod?

Belső utazás - Lumina - Lépj az utadra!

Ha úgy döntöttél, hogy szembenézel a múltaddal, hogy Te is megérkezz erre a helyre, ahol szabad lehetsz a múltad terheitől, és hozzáférhetsz a végtelen energiádhoz, akkor keress bátran, és szívesen elkísérlek ezen az úton! Nem vagy egyedül, én fogom a kezed, és végig vezetlek rajta! De ezt az utat Neked kell megtenned!

Ezeket a cikkeket olvastad már?

Szeretnéd, ha szeretnének? 3. rész

Szeretnéd, ha szeretnének? 3. rész

Hidd el, hogy sokkal több vagy, mint amit most, ebben a pillanatban magadról gondolsz. Mégis hogy lehetséges ez? Próbáld ki a cikkben lévő gyakorlatot, és megtudod!

Szeretnéd, ha szeretnének? 2. rész

Szeretnéd, ha szeretnének? 2. rész

Ugye te is ismered az érzést, amikor valami sikerült? Elégedett és boldog vagy. Örömmel veszed a dicséretet. Na de mi a helyzet a nehéz pillanatokkal? Ilyenkor nehéz mit mondani neked, amin nem leszel ideges, igaz?

Szeretnéd, ha szeretnének? 1. rész

Szeretnéd, ha szeretnének? 1. rész

Dühös vagy, ha azt olvasod, hogy a saját boldogságot, jólléted útjában csak te magad állsz? Nem érzed magadat szerethetőnek? Akkor itt a helyed!