Segítség A Változásban!
Az én belső utazásom
Hazataláltam - Lumina

6. rész: Hazataláltam

Lumina Blog

Biri-Sulyok Anita

Amikor megkaptam a diagnózist a cisztáról, akkor hoztam egy döntést: Tudom mi a konfliktusom, ennek itt és most a végére járok, és végleg leszámolok vele! Három napra mindent félretettem, és csak magammal foglalkoztam, hogy a mélyére ássak a problémának.

A negyedik napra egy új ember lettem. Úgy éreztem, hogy valaki megfogta a kezem, és végigvezetett engem ezen az úton, én csak haladtam az áramlásban. Mindig pontosan éreztem, hogy mihez kell nyúlnom, milyen videót nézzek meg, melyik könyvet olvassam el. És akkor ez a “valaki” elvezetett engem Brandon Bays módszeréhez, a Belső utazáshoz. A könyvet szinte együltő helyemben olvastam el, és tudtam, hogy itt az idő, ki kell próbálnom!

Amikor Szandra weboldalán láttam, hogy kb. 6 hét a várakozási idő, kicsit szomorú lettem. Hiszen nekem nincs ennyi időm! Akkor már majdnem vissza kell mennem az orvoshoz, hogy kimondja az ítéletet felettem!

Én azért másnap reggel telefonáltam. Nem hagytam, hogy ez eltántorítson. Meglepő módon a másfél hónapos várakozás helyett, egy lemondás következtében másnapra kaptam időpontot életem első Belső utazására. A Sors, vagy hívd ahogy szeretnéd, is azt akarta, hogy én ott legyek. És akkor, ott végleg megváltozott az életem…

A folyamat során világos lett számomra, hogy kitől kaptam én eddig is az iránymutatást, ki fogta láthatatlanul a kezem, ki terelt engem rá az utamra. Ő pedig Lumina, az én Őrangyalom, akire mindig számíthatok, aki mindig utat mutat nekem, és fényt hoz a sötétségbe! És most már tudom. Soha nem vagyok egyedül! Lumina mindig segít nekem és támogat engem amikor szükségem van rá! Akkor és ott fogalmazódott meg bennem egy blog létrehozása is, amelynek a célja másoknak segíteni rátalálni a saját gyógyulásuk útjára. Érdekes módon még a Belső utazásom előtt. Egyszerűen már akkor éreztem, hogy itt valami óriási dolog van készülőben…

Ha kíváncsi vagy részleteiben erre a pár napos bolyongásra az önismeret ösvényén, amire engem ez a bizonyos ciszta indított el, akkor kérlek olvasd el a Befogadás című cikkemben, ahol sokkal részletesebben leírom.

Életem első Belső utazása olyan hatással volt rám, annyi mindenre rájöttem eddigi életemmel kapcsolatban, annyi puzzle darab került a helyére, és annyi mindent tudtam végleg elengedni, hogy szinte szó szerint úgy repültem haza! Pedig kocsival mentem… Egyszerűen nem is emlékszem hogy jutottam haza! Az egyik emlékem, hogy még ott vagyok Szandránál, a következő, hogy berepülök a bejárati ajtónkon. De mi történt a kettő között, az jó kérdés. Na és ez az egyik olyan ok, ami miatt én nagyon szeretem a Belső utazást online végezni. Olyan mély hatással lehet ez a módszer az emberre, hogy én például veszélyesnek tartom utána a vezetést, pont amiatt amit írtam. Gyakorlatilag engem a „robotpilótám” vitt haza aznap.

Mivel ehhez a módszerhez te kellesz, te végzel egy belső munkát magadon, a kísérő csupán a hangjával vezet és segít, ezért a személyes jelenlét nem annyira lényeges. De ez csak egy kis kitérő volt, ezt mindenki eldönti magának. Na, hol is tartottunk? 🙂

Akármilyen hihetetlenül is hangzik ez most számodra, másnaptól teljesen megváltozott az életem! Többé az egész baba téma nem okozott már nekem stresszt! Egyik pillanatról a másikra megbékéltem. Rájöttem arra, hogy az egészet azért akartam olyan görcsösen, mert a régóta bennem dédelgetett és folyamatosan táplált megfelelési kényszer azt sugallta, hogy ennyi idősen már rég nem is egy, de két gyermek édesanyjának kellene lennem! Le vagyok maradva!

Na és mégis miről?! Megértettem azt, hogy ez a drága kis lélek, aki majd minket választ szüleinek, és eljön hozzánk, nem akkor fog érkezni amikor én görcsösen akarom. Nem akkor, amikorra beleírtam a naptárba, hanem majd akkor, amikor tényleg itt lesz az ideje, amikor tényleg kész leszek arra, hogy a lehető legjobban segítsem őt az útján. Amikor nem egyfajta “feladat” kipipálása lesz, nem ezt a fajta űrt tölti majd be az életemben, hanem amikor már teljes egész leszek nélküle is. Amikor visszatalálok önmagamhoz, és tudom hol a helyem egyedül is. És amikor eljön hozzánk, akkor már nem csupán a gyermekem lesz, hanem a tanítóm és a tanítványom is egyben, akivel majd kölcsönösen támogatva egymást, haladunk a magunk útján, egymást segítve, kéz a kézben.

Az elmúlt évek alatt annyiszor hallottam már, hogy “Engedd el! Majd ha nem görcsölsz rajta, akkor összejön.” Na én ettől mindig olyan ideges lettem! Hiszen azt soha senki nem tudta nekem elmagyarázni, hogy mégis hogyan?! Hogyan kell elengedni?! Ismerős?

Végre megértettem! A vicces az az egészben, hogy tényleg az a kulcs, hogy el kell engedni! 😀 De most már legalább tudom, hogy hogyan kell csinálni. Persze nem egyszerű, és sokmindennel kell szembenézni az ember múltjából hozzá, de most már tudom mihez kell nyúlnom. Amikor végre rájöttem, egyszerűen kitört belőlem a sírás boldogságomban. Végre! Kezemben van a kulcs ahhoz a bizonyos elengedés ajtóhoz!!

És ez a kulcs a Belső utazás. A Belső utazás tanított meg engem elengedni. Egyszerűen, görcsösség nélkül, könnyedén és automatikusan.

Szabadság

Ezután az élmény után nem is volt kérdés számomra, hogy megnyomjam a jelentkezés gombot, amikor felugrott a lehetőség a Belső utazás 3 napos intenzív alaptanfolyamára. Ráadásul pont akkor ötödére vitték le az árát! Hát nem fantasztikus?! Ahogy Az Alkímistában is megfogalmazódik: “Ha igazán akarsz valamit, akkor az egész univerzum összefog, hogy elérhesd azt.”

Ez alatt a hosszú hétvége alatt olyan sokat tanultam, annyi mindent engedtem el, és oly módon kerültem közelebb magamhoz, hogy boldogságomban én ennyit még nem sírtam. Persze a sírás is egyfajta elengedés is egyben. Te szoktál sírni?

Ekkor, életemben először kipróbálhattam magam Belső utazás kísérőként is. Beleszerettem! Úgy éreztem: Hazajöttem. Ezért születtem erre a bolygóra. Tudom, nagy szavak. De így van. Amikor megérted, hogy mi az életcélod, akkor már olyan egyértelmű és egyszerű minden.

Az utazás során egy pillanatig sem izgultam. Egyszerűen éreztem, hogy ösztönösen jött belőlem, hogy mikor, mit kell mondanom, hogyan kell reagálnom bizonyos helyzetekben, amikor bizony eltért az utazás menete a „forgatókönyvtől”. Szerencsére a pozitív visszajelzések sem maradtak el! Akiket utaztattam mind-mind szerettek volna velem a tanfolyam után is kapcsolatban maradni, és tovább utazni. Az egyik legfantasztikusabb élmény az volt, amikor egy idős, rákkal küzdő hölgy, aki előtte már több Belső utazást is tett, azt mondta, hogy most sikerült megértenie a rák üzenetét. Sikerült megtalálnia a kiváltó okot, megértette az üzenetet, amit hozott neki, és így többé már nincs szüksége rá, végre elengedheti! A hölggyel azóta is kapcsolatban állunk, rendszeresen utazunk, és a rák gyógyul magától, mindenfajta hagyományos orvosi beavatkozás nélkül. El sem tudom mondani azt az érzést, amit akkor éreztem, amikor könnyek között mondott nekem mindenki előtt köszönetet, hogy végigsegítettem ezen az utazáson, és végre összeállt neki a kép.

Úgy érzem ez az, amire születtem. Hogy segítsek neked is feltárni, megérteni, majd elengedni fel nem dolgozott érzelmeidet, emlékeidet, hogy felszabadulj ez alól a teher alól, amit oly sok ideje cipeltél már magaddal! És ezeket a rétegeket lehántva elérj, visszatalálj a benned rejlő végtelen szeretethez, békéhez, amely mindannyiunknak az igaz lényegünk, a Lelkünk! Neked is! Hogy újraírjuk az elakadásodat kiváltó tudatosságot a Forrásod erejével, és megértsd a leckét, amit az Élet akart tanítani neked az elakadásoddal.

Ekkor pedig kibontakoztathatod a benned rejlő kreativitást, végtelen potenciált, és megteremtheted magadnak azt az életet, amire mindig is vágytál egészségben, boldogságban, bőségben!

Úgyhogy jelentkeztem a The Journey akkreditált terapeuta képzésére, és már alig várom, hogy neked is segíthessek lerakni a terheidet, és rátalálni az Utadra a boldog, teljes élet felé!

A Belső utazás megváltoztatta az életem. Még soha nem voltam ennyire boldog, elégedett és kiegyensúlyozott. Azt mondanom sem kell, hogy a cisztát végül nem kellett műteni, már szinte teljesen meggyógyult magától. Vagyis nem magától, hanem attól a belső munkától, amit a Belső utazás segítségével végzek. Aminek köszönhetően beindítottam a szervezetem öngyógyító képességét! Napról napra fejlődök, egyre egészségesebb vagyok, és még soha nem volt ennyi energiám, mint most! És ez még csak a kezdet, hiszen az önmunka folytatódik, és nyitottan, szeretettel fogadom, bármit is hoz, bármivel kell még szembenéznem a gyógyulásom, felszabadulásom érdekében!

Azt kell mondanom tiszta szívemből, őszintén, hogy hálás vagyok mindenért ami velem történt! Kezdve a megfelelési kényszer okozta sok-sok szenvedéstől, szorongástól, az anorexián, Chron-betegségen, a kisbabám elvesztésén át a cisztáig. Ez mind-mind hozzájárult ahhoz, hogy ma itt vagyok, hogy az vagyok, aki, és eljutottam oda, hogy másoknak is segíthetek egy könnyedebb, boldogabb életet élni! Hálás vagyok, mert ez a nehézségekkel kikövezett ösvény vezetett rá engem az Utamra. És most már jó helyen vagyok.

És tudom, hogy a történetem folytatódik, és biztos vagyok benne, hogy folytani fogom ezt a sorozatot, mert abban biztos vagyok, hogy rengeteg felismerés áll még előttem a Belső utazások során, ami lehet, hogy számodra is hasznos lehet…

Köszönöm, hogy itt vagy, és rászántad az idődet, hogy egy kicsit megismerj engem. Remélem még találkozunk!

És ne feledd: Ha egy jobb életre vágysz, ez csak a te elhatározásodon múlik! Vágj hát bele! 😉

Namaste 🙏🏻💖

Folytatás

Az én belső utazásom

4. rész: Minden itt kezdődik…

4. rész: Minden itt kezdődik…

Az én belső utazásom következő részében megismerheted első nagy felismeréseimet az életemmel kapcsolatban. Rádöbbentem arra, hogy mi az első és egyben egyik legfontosabb lépés egy boldogabb élet felé! Kíváncsi vagy?